Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο Wax Haven, τον προορισμό για χειροποίητα κεριά σόγιας που δημιουργούν ατμόσφαιρα ζεστασιάς και χαλάρωσης. Στο Wax Haven, αφοσιωμένοι στην τέχνη της κεροποίησης, προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία για να φωτίσετε και να αρωματίσετε τον κόσμο σας.

Η Ιστορία μας

Η αγάπη μας για τη φύση και τη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας μας οδήγησε στη δημιουργία του Wax Haven. Με χρόνια πάθους για τα κεριά σόγιας, αφοσιωθήκαμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που αντικατοπτρίζουν τις αξίες μας για την προσεκτική κατασκευή και τη φροντίδα προς το περιβάλλον.

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από παθιασμένους δημιουργούς που αγαπούν την τέχνη της κεροποίησης. Κάθε ένα μέλος συνεισφέρει με τις μοναδικές του δεξιότητες για να δημιουργήσει προϊόντα που ξεχωρίζουν. Εμπνευσμένοι από τη φύση και την τέχνη, δημιουργούμε κεριά που προσδίδουν αναζωογόνηση και χαλάρωση στην καθημερινότητά σας.

Οι Αξίες μας

Στο Wax Haven, προσεγγίζουμε τη δημιουργία μας με σεβασμό προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Κάθε κερί που φεύγει από το εργαστήριό μας είναι ένα μικρό έργο τέχνης που φέρνει χαμόγελα στους πελάτες μας.

Ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε και επιλέγετε τα κεριά μας για να συνοδεύσουν τις στιγμές σας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε την μαγεία των κεριών σόγιας μαζί σας.

 

Με αγάπη και φως,

Η Ομάδα του Wax Haven